Cykelcross,  Katjas tips

Äntligen ute: For The Love of Mud

Hej. Säg nån crossie som inte har peppat och längtat till The Crossfilmen hittills: For The Love of Mud av fantastiskt smakfulle Benedict Campbell (jepp, samma kille som gjort It Ain’t About Cav som jag älskade). Filmen handlar om cross i allmänhet och kändisar som Katie Compton, Sven Nys och Helen Wyman är med och crossar och snackar loss. Fett.

Filmen har haft sin IRL-premiär utomlands men finns nu äntligen att köpa på Vimeo. Det kostar 15 $ (ca 140 kr) och då får man både streama filmen, se den på alla sina enheter och faktiskt även ladda ner. Mycket för pengarna med andra ord.

Jag ser fram emot att göra en av mina paradrätter moules frites, öppna en iskall och njuta av filmen när jag kommit hem från Mallis.

Och innan ni får tid att i lugn och ro att
njuta av filmen så är ni alltid välkomna
att plugga in mina tio lerlärdomar
for the love of mud! <3

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.