Cykel

Mein Modell ist zuhause.

rose2

rose1

Tysk-italienaren är hemma – med en helt ny ram (och nytt lager, det är väl det bästa!). Lådan kändes otäckt lätt – hade de glömt hjulen? men nej. Det var bara cykeln som var så förbaskad lätt. Nu ska den lindas om, få sig en kortare styrstam men mera drop (min rygg gillar drop men inte alltför lång sträckning har jag upptäckt efter att ha cyklat på Valles hoj som här kortare mellan sadeln och styret men mera drop istället) och utrustas med ett par finfina tävlingshjul. Ikväll åker jag till Stockholm och hänger men ser fram emot att provleka cykeln på söndag kväll. Än så länge står han där och hänger lite snyggt. Denna gång ännu mörkare och styvare än förra gången. Grr, alla barn ut ur rummet nu.

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

5 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.