Livsstil

Min stilla crosstimma.

2015-03-31 09.07.28

2015-03-31 09.07.23

Morgonträning. Det ska mycket till för att jag ska palla mig rumpa upp i ottan för att träna. Om det inte är semester förstås, då vill jag upp tidigt tidigt – sol! leka! cykla! kom nu! varför ska ni sitta och äta frukost så lääänge? suck… kom igen! Men iförrgår pallade jag mig upp tidigt och hann med en timmes gudomligt crossande på groopencrossbanan innan det blev dags att bege sig till en fin människas begravning. Mitt mål var att skingra tankarna och hinna bli trött och väcka tekniken något. Jag lyckades väl rätt så bra med båda, även om jag hade gärna fått en timme till att bli trött och teknisk på. Sanden var outgrundligt tjock och mosig och klossarna lika svåra att få i när man väl hade lossat fossingarna för att inte ramla omkull. Efter ett par varv på banan började benen komma ihåg vilken kadens som var den rätta för respektive tekniskt parti och det kändes trösterikt. Så jag körde på och tänkte att världen är så stor och Groopen är så liten* i den och jag cyklar här medan Groopens stilla vatten glittrar fint och kallt och sötvattenblått.

* bildligt förstås, banan är alldeles lagom för cuptävlingen som vi arrangerar i höst

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.