Katja om kärlek,  Katjas tips

Dagens cykelvideo: Touch the sky med Alex Zanardi

Jag tänker inte dra den gamla visan om att en minsann får nya perspektiv på sina svårigheter när en ser mot alla odds-folks som Zanardi göra mirakel utav sin vardag. Det är väl upp till var och en att rubba på sina perspektiv. Jag tycker mest att det är en sjukt stilig video på en sjukt stilig man – med eller utan ben. Och ja, jag har kollat upp. Han har vunnit världsmästartröjan så han får cykla i regnbågsfärgat. Det vore hemskt opassande annars! Voilà – den otrolige mr Alex Zanardi.

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.