Cykel,  Katja om kärlek

Tio saker jag längtar till.

ett. Vårklassiker. Helt sinnes att längta efter dem nu egentligen men likt förbannat så gör jag det. Älskar vårklassiker mest av alla cykellopp på TV. Om inte annat för att det kommer att bli riktigt spännande (tänk Sagan m fl!) och för att Cancellara4ever – mannen vars bibklädda front en gång i tiden fick mig att falla för cykling – är med. Så klart.

två. Mallis med Grannen & Co! Längtar efter min Petra-tant, Carrie (som jag måste skåla med denna gången), längtar efter kasta mig i havet med bibsen på direkt efter cyklingen, längtar efter honungspizza och Cola med citronbit i.

tre. Vintersnödistans, då hela världen gnistrar och jag får se domherrar om jag har tur.

fyra. Nyårsafton för då fyller jag år och får se vackra stockholmsfyrverkerier och får presenter och i år tänker jag önska mig lite vardagsting för sånt har man inte råd med som dedikerad cyklist.

fem. Berg. Stående punkt.

sex. Tisdagar, för då Skype-datear jag min älskade mormor som jag brås på så mycket att det inte är sant. Mormor är förresten bättre på Skype än jag. På tal om Skype så hade jag gärna Skype-dateat Stefan Määttä också men han pratar bara om brasserumpor på gymmet. Längtar inte alls :P

sju. Nästa års cyclocrossäsong. Årets kändes lite väl kort. Avis på dem som kör CXDM på söndag. Ha så kul folks.

åtta. Att accelerera otäckt snabbt med mina nya helsvarta högprofilisar under landsvägssäsongen tvåtusenfemton.

nio. Den dagen jag inte längre vaknar ledsen och försöker förstå men misslyckas varje gång.

tio. Amsterdam. Tur vi åker redan imorgon!

Vad längtar ni till?

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

11 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.