Livsstil

Sveriges mest genuina cykelfika?

Tungan ute, teet kallnar i muggen, svag musik hörs från vardagsrummet, här i köket är det djup koncentration. Kartongbitarna ska klippas ut ur gamla förpackningar, bokstäverna ska läggas fint och godbitarna ska illustreras. Tänk så mycket kärlek det kan rymmas i nåt så simpelt som fika under ett cykellopp! Men så blir det, när Valle bakar tigerkaka, Grannen gräddar gifflar, Hanna och Andreas gör muffins, Anna och AK skapar de godaste cykelkakorna i stan, Bengt pallar syrliga trädgårdsäpplen, osv osv osv… Så blir det när så många bryr sig genuint om att det ska bli så bra och fint och trevligt som möjligt för besökarna och cyklisterna under Anundsloppet. Så himla fett.

Puss!

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.