#lidamedstil

Ritterapi.

Gårdagens intervallplaner grusades av att jag tidigare på dagen hade gått och fått mens och på köpet klassisk mensvärk from hell (kanske skrivit om det förut, men så är det banne mig varje gång) så blev hemma, irriterad och däckad. Tröstade mig med ritterapi och tanken på att jag ändå var rätt sliten och behövde vila kroppen något. Jag hade ju påbörjat Jennies cykeltavla för länge sedan blev blev aldrig klar och igår förstod jag varför – det blev helt enkelt inget bra. Så jag suddade ut hela kalaset och började om med nytt motiv, denna gång med Jennie på tempocykeln. Det ni ser här är bara halvfärdig skiss – allting kommer att täckas med färg – men jag börjar äntligen bli nöjd med idén. Det kommer att bli dynamiskt och grafiskt och med ytterst få färger.

Förresten så kommer den andra delen i min Rapha Rising 2014-dagbok senare idag. Stanna kvar efter pausen! Puss.

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

One Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.