Katja reser

Frankfurt.

image

Okej, min nya cykellandskompis Italien har varit stökigt, åskigt och bullrigt men ändock för fint mot mig för att jag ska längta hem helt ärligt! Men nu sitter jag i alla fall och tråkar på Fraport (lokalt namn på flygplatsen i Frankfurt) och läser, för första gången på tio dagar, om alla översvämningar hit och cykeltävlingar dit. Som vanligt med blandade känslor. Jag är ju som ni vet ingen “hemma bäst”-tjej… eller alltså hemma ÄR bäst men jag känner mig hemma just där jag trivs som bäst JUST NU. Och just nu trivs jag bäst uppe i Fosse, dreglandes sportdryck uppför Monte Baldo eller övandes tysk kadens i nån annan tioprocentig serpa ovanför amaroneodlingarna. Alltså ser jag inte speciellt fram emot att se mina ben utveckla västmanländska slättan-muskler igen… Däremot ser jag fram emot att återse alla mina vänner och inte minst blogga igen, nu när jag tankat pennan med färskt cykeldeluxe-bläck.

Nu ska jag kissa och fortsätta tråka med nåt dyrt kaffe i handen.

Hörs när hemma

Puss!

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

4 Comments

 • Elna

  Ser ju ut att vara lätt att trivas där, vilken vy. Välkommen tillbaka till internets dock, det har varit lite tomt utan dig här!

 • Ida

  Så vackert! Sambon och jag var nere veckan före och lånade Marias och Per-Eriks cyklar, helt fantastiskt! Vilka vägar blev dina favoriter? Vore bra att veta till nästa gång :)

  • Katja

   Ja, underbart par med grymma Italien-kunskaper! Hm… Vilka vägar… Svår fråga, kanske får bli ett inlägg om det? Jepp, det får det, håll utkik! Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.