Livsstil

Tornanti

Hej. Igår var det mensvärk, olidlig värme och cykelstrul. Så strunt i igår! Idag sa jag dock hej till de riktiga bergen för första gången. Tvingade Tony att gå upp tidigt – palla starta i värmen! – och så hade vi tillryggalagt de första hårnålarna – tornantes – innan det hann blev för hett. Klokt som satan om ni frågar mig! För där uppe, ovanför typ 200 m ö h, där uppe var det fullkomligt gudomlig luft. Sval, dräglig, andningsbar, trots svettdoften från alla de tiotals cyklisterna, i grälla kulörta teamdressar och inte alltför behjälmade, men likt förbannat pr0looking, damer och herrar, med samma uppgift som en annan – att ta sig uppför. Monte Baldo. Vackert. Nu åker tiramisun fram, hinner inte blogga klart, efterrätten går före i dessa semestertider… (lånar WIFI) Kortfattat – min rygg gnäller – för lång styrstam SOM VANLIGT, blir byte imorgon – men benen verkar gilla berg denna gången. 1200 hm idag, börjar lugnt. Imorgon höjer jag ribban. Puss!

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

One Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.