Katja reser

Quanto è alto questo monte?

image

Minikursen utformad av mig själv har påbörjat. Varje gång jag reser till nåt nytt land och ämnar vara där längre än för transit så känner jag att det minsta jag kan göra för landet ifråga är att prata dess medborgarnas språk. Dessutom är ju italienska obestridbart cykligt, divigt och passar mig alltså som handen i handsken.

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.