Cykel

Eat sleep rave repeat

2014-01-23 20.47.31

Åh tänk om det vore så väl. Fast i och för sig, träning är ju ett slags rave, ravear min sönderjobbade själ i alla fall. Denna vecka har bestått av jobb cirka åtta till sex (ibland åtta) varje dag, sedan träning varannan dag (med flit, var ju en kom-igång-efter-flussen-vecka denna vecka) samt matlagning och däckning. Om ni undrar om jag är på väg att vägga så ämnar jag inte det just nu,  tackar som frågar dock, lite för kallt och tråkigt nu när ingen har semester, jag tänker vänta till säg vårmallis, då kan jag vägga varje kväll, med rötjutsblödighet om kvällarna och Ronja-skrik uppe på serpentinerna om dagarna. Nån som vill dela rum med mig nu..? Eh.

Förresten så är jag skön och mör i kroppen efter Jennys dödsintervaller på klubbspinningen igår. Svettades som en annan Katja! Och imorgom väntar distansspinning och på söndag kommer en älskad göteborgsvän hem till mig och jag längtar så att det nästan gör ont.

Här är förresten eat sleep rave repeat-låten, mysigare än den rosa tårtan jag precis mumsade i mig på kontorsmötet.

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.