Cykel

Tour de Chat kickade azz!

Hej.

Idag kan jag beskriva mitt mående med två ord – cykellycklig och mör.

Gårdagens påhitt var nog ett av de bästa äventyren jag varit med om på två hjul – och att genomföra det i sällskap av Anna, Hanna, Ingela, Grannen, Anders Karlsson samt följebilstrion Andreas, Valle och Micke var rena rama lyxen <3 Idag har jag mensvärk, det är synd om mig, mitt ena knä värker och jag är mest gråtmild. Så jag har sovit mycket, söndagsjobbat lite, och snart ska jag bege mig hemåt för söndagsmys. Rapporten kommit så fort jag fått in allas bilder.

Bilderna 2, 7 och 8 är tagna av Valle.

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

5 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.